İKİZDERE'DE BAŞKAN İSYAN ETTİ: TAŞOCAĞININ ZARARDAN BAŞKA VERECEĞİ BİRŞEY YOKTUR


92 HEKTARLIK ORMANLIK ALAN YOK EDİLECEK



Vadide yatırım olarak Çay Fabrikası, Kenevir Fabrikası, Yüksek Okul, Hastane, Turizm yatırımı, Turizm Lisesi Jeotermal Sağlık tesislerini destekliyoruz ve yapılmasından yanayız
İşkence dere Vadisinde yapılmak istenen taş ocağı hakkında açıklamada bulunan MHP li İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz ’neyi neye feda ediyoruz, İkizdere’ye yapılan yatırımı tabi iki destekliyor ve başımızın üstüne tutuyoruz. Yatırım olarak bir çay fabrikası, Kenevir fabrikası, bir Üniversite fakültesi, bir Hastane, bir Turizm yatırımını( turizm lisesi, jeotermal sağlık tesisleri, sürdürülebilir yayla modelleri) mutlaka destekliyoruz’dedi.
Belediye Başkanı Hakan Karagöz’ün açıklaması şöyle devam ediyor ’Bu gibi yatırımlar istihdama, Göç’ün geri dönüşümüne, bölgenin gelişimine katkı sağlayacağı gibi ülke ekonomisine ’de ciddi gelir sağlar.
Ancak 75 yıl işletilecek yılda 31 milyon ton taş alınacak olan ve 92,4 Hektarlık bir ormanlık alanın yok edilmesinden bahsediyoruz. Çevreye ve İkizdere’ye vereceği  tahribatı, zararı düşünebiliyor musunuz?!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İŞ MAKİNELEİR GELDİ, TANSİYON YÜKSELDİ

İkizdere Vadisi'nde köylülerden 'taş ocağı' nöbeti